Szórakozás

Életveszélyben az TV2 egykori sztárjának édesapja

Súlyos agyhártyagyulladással szállították kórházba Dér Heni édesapját, akinek élete csak a család és a mentősök gyors intézkedésén múlt.

Nehéz időszakon van túl Dér Heni. Az énekesnő édesapja ugyanis agyhártyagyulladást kapott, és bár a betegségnek előjelei is voltak, Heni édesapja azokat nem vette komolyan. A férfi kezdetben napokig tartó fejfájásra panaszkodott, ám ennek ellenére sem fordult orvoshoz. A helyzet óráról órára rosszabbodott, s végül annyira súlyosra fordult, hogy az énekesnő apja végül már kommunikálni és mozogni is képtelen volt. A család ekkor végső kétségbeesésében riasztotta a mentőket, akik azonnal kórházba szállították. Csupán a családtagok lélekjelenlétének és gyors intézkedésüknek köszönhető, hogy a betegség nem végződött tragédiával.

Dér Heni édesapja azóta már jól van, az énekesnő nehezen teszi túl magát a történteken. Ezért úgy döntött, idén beadatja magának az agyhártyagyulladás elleni védőoltást. Sőt apukája esetéből tanulva kampányt is indított, melyben az oltás elterjesztéséért küzd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik