Szórakozás

Whiskeybe fulladt Tóth Szabi születésnapja

Egy whiskeygyártó cég partyján ünnepelte születésnapját a Sugarloaf frontembere.

Lassan szállingóztak a meghívottak a ’Belépés csak bajuszban!’ dresskódot viselő partyra. Persze akinek nem volt szőr az arcán, annak se kellett aggódni. Jack bácsi születésnapján ugyanis minden meghívott egy ajándék, sötét harcsabajuszt kapott ajándékba. Istenes Bence – az est házigazdája – s egykori kedvese, Iszak Eszter előszeretettel villogott a szőrös szerzeménnyel, mely – a fényképek is bizonyítják ‒ szinte senkinek sem állt jól.

Bár a fiatalok már nem alkotnak egy párt, a válótársak önfeledten csacsogtak és pózoltak. Csillogó szemüket és egymásra vetett pillantásaikat látva nem csodálkoznánk, ha a pár újrakezdené. A bajuszpartyn egyébként is szép számmal jelentek meg a szerelmespárok. A nemrég csúnyán felültetett Csisztu Zsuzsa – akitől fél millió forintot csikartak ki a csalók ‒ az egész estét férje oldalán töltötte. Ahogy a nyáron megnősült Czutor Zoli – a Belmondo együttes frontembere – és felesége se nagyon mozdultak el egymás mellől. A lelki gyötrelmeken túllendülő Tóth Vera és húga, Gabi is inkább csak egymás társaságát élvezték. Ahogy Kárász Róbert és fiatal barátnője is, kirobbanthatatlan volt az egykori Jóban rosszban szereplő, Brózik Klára mellől.

A Tv2 sorozatának sztárja a Hír24-nek elárulta, hogy látogatása mindössze tiszavirág életű. A partyn a bajuszt inkább nyuszifülként viselő színésznő ugyanis Amerikában élő barátai életét megirigyelve az Egyesült Államokban kezdett karrierépítésbe. Így mindössze két hetet tölt itthon az egykori sorozatszereplő. Míg Klárival ellentétben Varga Viktor előszeretettel viselte az ajándék bajuszt, addig Tóth Gabi a móka kedvéért le is tépte azt Ádok Zoliról.

Az énekesnő szadista akciója volt az este egyetlen izgalmasnak nevezhető pontja, hiszen ahogy Gabi, úgy mi is jót derültünk az epilációtól eltorzult arcú Ádok Zoli felszisszenő reakcióján. Mivel a buli kezdett ellaposodni, a szervezők jobbnak látták a meghívottak összeterelni. Így az est „fénypontjára” mindenki összesereglett. A whiskeys üveg formájú, ízletes marcipántortát ugyanis a szülinapját ünneplő Tóth Szabi vágta fel, mely – a nedűvel ellentétben – csekély népszerűségnek örvendett. Nem is értjük miért…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik