Szórakozás

Megőrülnek a nők az X-Faktor Mackójáért

Mióta kiderült, hogy Tarány Tamás és menyasszonya felbontották az eljegyzésüket, az énekes szinte egy lépést sem tud tenni anélkül, hogy ne botlana szívéért epekedő rajongókba.

„Viccesen teszem fel a kérdést! Ha nem szimpatikus, ne rejtsétek véka alá!!!! :-) Van, akit érdekel egy 25 éve dobogó Mackó szív?? Eladó!!, :-):-):-) :-P” – írta facebookos rajongói oldalán Tarány Tamás, akivel hetekkel ezelőtt szakított a menyasszonya közel három év után, teljesen váratlanul.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az X-Faktor acélhangú énekese a Hír24-nek elmondta, bár nagyon megviselte a szakítás, nem haragszik a lányra, békében váltak el, és barátok maradnak: „Nem bánok semmit! Vikinél odaadóbb, szerelmesebb lányt nem ismertem még. Mellette mindenem megvolt mindig. Én csak köszönettel tartozom neki, és az is, aki engem szeret, kedvel, mert ha ő nincs, nem vagyok Pesten, és az X-Faktort sem biztos, hogy elkezdem”.

Szerencsére Malek Miklós mentoráltjának nincs túl sok ideje a szomorkodásra. Az állandó ének- és táncpróbák mellett a rajongói levelek olvasgatása veszi el a legtöbb energiáját. Miután kitette facebookos üzenőfalára a vicces társkereső felhívást, nők százai vállalták önként, hogy megvigasztalják a törött szívű énekest. Azóta szerelmes üzenetekkel árasztják el, és csoportosan állnak a Corvin Sétány luxuslakásai előtt, hogy akár csak egy pillanatra is, de elcsípjék kedvencüket.

„Igazából ez csak egy vicc volt a részemről, kíváncsi voltam, mennyien válaszolnak majd. Hullámzó lelkiállapotban voltam, ezért is írtam zöldségeket. Nem érzem úgy, hogy készen állnék máris egy új szerelemre, ez volt életem leghosszabb párkapcsolata. Persze ettől függetlenül nyitott vagyok a lányok felé, szívesen beszélgetek bárkivel” – tette hozzá mosolyogva Tamás. Az énekes bár azt mondja, most jól érzi magát egyedül, nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy egyszer még egy párt alkotnak majd Vikivel.

„Viki ugyanúgy mögöttem van, támogat továbbra is mindenben” – árulta el a 25 éves tehetség, aki most a szakítás okozta fájdalmából próbál erőt meríteni a színpadon. A szívében dúló érzelmeknek köszönhetően produkciói elsöprő sikert aratnak a mentorok és a nézők körében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik