Szórakozás

Soha nem látott felvétel az X-Faktor sztárjáról

Baricz Gergő nem bízta a véletlenre: már háromévesen mikrofont ragadott és dalban mondta el érzéseit, a szülők és a rokonok legnagyobb örömére.

Egy jó pár évvel ezelőtti felvétel került szerkesztőségünk birtokába, melyen az X-Faktor énekese, Baricz Gergő hallható, amint háromévesen különböző gyerekdalok halandzsaváltozatát énekli unokatestvérének, kitartó lelkesedéssel.

Az, hogy a 21 éves fiúban megvan az X-Faktor, már régóta nem kérdés sem a mentorok, sem a nézők körében; és bár Gergő sokáig még a szülei előtt is titkolta, hogy jelentkezett a tehetségkutatóba, a rokonoknak már a vasárnapi családi ebédek alkalmával feltűnt, hogy a borzonti fiút bizony a színpadra szánta a sors.

„Amióta az eszemet tudom, imádok szerepelni. Mindig is fel akartam kelteni az emberek figyelmét, „játszottam az agyamat”, hogy észrevegyenek. Ha kellett színészkedtem, de ha arra volt igény, énekeltem megállás nélkül. Mindennap dalokban foglaltam össze a velem történteket, majd eldudorásztam a többieknek az élményeimet” – mesélte portálunknak Gergő, akinek első szárnypróbálgatását meghallgathatják az alábbi videón:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik