Szórakozás

Lélegzetelállító erotikus show-val hódít a magyar sztár

Három hónapnyi munkájának gyümölcsét sűrítette bele hatperces előadásába Pirner Alma, aki lélegzetelállító előadásában pávának öltözve lépett színpadra.

Kemény munka áll a mögött a show-műsor mögött, amelynek nemrég a nagyközönség is szemtanúja lehetett. A rúdtánc és a légtornászat koronázatlan királynője ezúttal olyan show-t állított össze, mellyel rövidesen nemzetközi turnéra indul.

„Azt szerettük volna, hogy minden tekintetben egyedi és a maga módján rendhagyó előadás szülessen. Időt, energiát és pénzt nem kímélve készültünk erre a show-ra, amit nemsokára külföldre is elviszek” – árulta el a táncos, aki ezúttal egy nem mindennapi kosztümben lépett színpadra. A hibátlan alakú előadóművész hatalmas, több méter hosszú, a páva színeit idéző ruhában nyitotta meg a show-t, mely az egyik legdrágább fellépőruhája a rúdtáncosnak . „Ez az eddigi legnagyobb befektetést igénylő exkluzív jelmezem, de többet erről nem szeretnék mondani” – emelte ki Pirner Alma. A   ruhaköltemény hamar lekerült a táncosról, hogy a művésznő a show hátralevő részében  egy kalitkában bizonyíthassa messzeföldön híres hajlékonyságát.

Az előadás persze nem nélkülözte a finom erotikát sem, melyből számunkra az Alma által tervezett különleges mellbimbódísz volt a legemlékezetesebb. „Nem mindegy, hogy mi van a ruha alatt, hiszen legyen szó bármilyen gyönyörű darabról, a ruha végül mindig lekerül. Tehát arra is figyelni kell, hogy mi van alatta. Az ilyen apróságok csak még sejtelmesebbé és szexisebbé teszik az egyébként is látványos elemeket” – emelte ki Pirner Alma, aki a hatperces mutatvánnyal ismét rekordot döntött.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik