Szórakozás

Kiderült, a huszadik gyerekét várja a valóságshow sztár – Életeket veszélyeztet?

Ismét gyereket vár a tévétörténelem legtermékenyebb híressége, Michelle Duggar.

A Duggar família tizenkilencre még lapot kért, ugyanis a család anyja, Michelle ismét terhes. A hölgy és férje, Bob huszadik csemetéje valamikor áprilisban érkezik majd. Így egyelőre nem tudni, hogy milyen nemű. Ami igazából ilyen utódszámnál már egyáltalán nem is mérvadó, hiszen van bőven fiúkból és lányokból is. A reality sztárpár legidősebb csemetéje huszonhárom éves, a legfiatalabb pedig decemberben lesz kettő.

Michelle-t és Bobot rengeteg támadás érte már eddig is hihetetlen szaporulatuk miatt. Sokak szerint ugyanis csak azért vállalják az újabb és újabb gyerekeket, hogy a TLC csatorna mindig újabb show-t forgasson velük. Ezt persze a házaspár tagadja, és állítják, hogy a családszeretet miatt vágnak bele újból a babagyártásba.

A negyvenöt éves Michelle jelenlegi terhessége azonban még további kérdéseket is felvet. Ugyanis csaknem két éve a legutóbbi áldott állapotába csaknem belehalt, mivel preeclampsia lépett fel nála, amitől a szülés is megindult a huszonötödik hétben. A kis Josie hónapokig lebegett élet és halál között, és tényleg csak a csoda mentette meg. Michelle vérnyomás problémái pedig most is előjöhetnek, és nem biztos, hogy azt megint túléli ő és a magzat is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik