Szórakozás

Laza menet volt: apa lett a melegnek hitt tinibálvány

Gyerektartást követel egy nő Justin Biebertől, mivel szerinte az énekes teherbe ejtette, amikor tavaly összemelegedtek.


Fotó: Reuters

Egy nő vaddisznóként gázolt bele Justin Bieber és Selena Gomez szerelmének rózsakertjébe, letarolva az egészet. A szóban forgó Mariah Yeater ugyanis azt állítja, hogy a Kanadai Kisjézus az apja három hónapos fiának. A húszesztendős hölgy Bieber tavaly október 25-ei Los Angeles-i koncertje után találkozhatott a tiniikonnal, több másik lelkes rajongó társaságában. Azonban a levegő hamarosan izzani kezdett közöttük, így JB felajánlotta, hogy vonuljanak félre beszélgetni. A páros a backstage mosdójába vonult, ahol az énekes kifejtette, hogy még szűz, de ezen állapota már nem fog sokáig tartani. Gyorsan levetkőztette Mariaht, majd neki esett körülbelül harminc-harmincöt másodperc erejéig.

A tinédzser lendületű együttlét ellenére azonban sikerült mégis egy kis ajándékot összehozni. Ugyanis Justin nem akart védekezni, mondván az első alkalomkor mindent szeretne érezni. Yeater viszont nemcsak egy híres apukát akar a gyerekének, hanem egy olyan híres apukát, aki besegít anyagilag a nevelésbe, ezért beperelte a tinisztárt.

Bieber stábja természetesen tagadja a vádakat, és apasági vizsgálatot akarnak. Bár szerintük anélkül is bizonyíthatják, hogy nem a fiatal lányok rossz ízlésének megtestesítője az apa. Pedig egy gyerekkel örökre bebizonyíthatná a tizenhét éves szupersztár, hogy hetero. Vagy hogy egyáltalán tényleg a férfi gének a dominánsak benne, mivel sokan azt sem hajlandóak elhinni, hogy Justin fiú. Hiába van mellette óriási szerelemben Selena Gomez, akit azért nem kizárt, hogy anyagilag meg lehet győzni egy álrománcról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik