Szórakozás

Szégyelli anyját a magyar valóságshow szereplője

Nem csak a menyasszonyjelöltek, de anyák és fiaik is marják egymást az ÖsszeEsküvők Rezidenciáján. Szilo például már-már szégyelli Erzsókot.

Nem fogta vissza magát az ÖsszeEsküvők pénteki összecsapásán Erzsók. A testnevelés tanárnő élő adásban veszekedett Kati mamával, és nem is akárhogyan. Az asszony azonban nem csak a stúdióban borult ki, az is megviselte, hogy Marciék tértek vissza a Rezidenciára.
Erzsók fia, Sziló megpróbálta jobb belátásra bírni harcias kedvű mamáját, kímélet nélkül közölte vele, ne csodálkozzon, ha agressziójára agresszió a válasz. A Rezidencia-lakó édesanya zokogva mondta el, hogy ő csupán Sziló miatt van bent, és sokkal legszívesebben visszatérne már pedagógusi munkájához. Az anya-fia vita az elmúlt napokban olyannyira eldurvult, hogy szinte dulakodássá fajult közöttük a folyamatos nézeteltérés.

Azonban nem csupán Sziló és Erzsók, hanem Ricsi és Éva között is egyre nagyobb a feszültség. A csinos asszony nem tudja megbocsátani fiának, amiért ország-világ előtt lejáratta azzal, hogy Nikóval ágyba bújt. Ráadásul Ricsi azt is kijelentette, hogy mamája nyugtatót szed, ami az asszonynak szintén nem tetszett.

Úgy tűnik, a bezártság nem tesz jót az anya-fia párosoknak, még az is lehet, hogy néhányuk kapcsolata visszafordíthatatlanul megromlik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik