Szórakozás

Kéjesen nyalakodott és élvezkedett a TV2 sztárja

Orosz Barbara, Tűsarok című műsorának legutóbbi adásban egy csokoládéüzembe látogatott el. A dögös vörös zavarba ejtően nyalogatta az olvadt csokoládét.

A TV2 életmódmagazinjának műsorvezetője a legutóbbi adásban egy kézműves csokoládékat előállító üzembe látgatott el, hogy megismerkedhessen Gombóc Artúr kedvenc édességének elkészítésével. A dívás viselkedésű, vörös hajú Barbara ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. Bár keveseknek jutna eszébe magassarkúban, ocelot mintás felsőben, valamint testhez simuló szoknyában átlépni egy édességüzem küszöbét, úgy tűnik Orosz Barbarának és a műsor készítőinek ez a szerelés kimeríti a munkaruha fogalmát. Miután a Tűsarok műsorvezetőjét átöltöztették az üzemben előírt munkavédelmi ruházatba, kezdetét vette a csokoládékészítés rejtelmeivel való ismerkedés. Vagyis a műsorvezető csokoládékóstolás előidézte hosszas kéjelgése.

Orosz Barbara ugyanis az öt perces interjú alatt több tucatszor nyalta meg az ujját, melyet élvezettel mártogatott az olvasztott csokoládéba. A cipőfetisiszta műsorvezető azonban nem érte be ennyivel, hiszen macskákat megszégyenítő ujjtisztogatását még érzéki hümmögésekkel is megtoldotta. Így Orosz Barbara cukrászüzemben tett látogatása akár egy könnyedebb erotikus film betétjének is beillett volna. Az ominózus esetről készült felvételeket IDE KATTINTVA nézhetik meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik