Szórakozás

Kirúghatják az RTL Klub kisgyerekes műsorvezetőjét?

Vajon kik azok a szerencsések, akik továbbra is vezethetik az RTL Klub Csak csajok című műsorát? Keleti Andrea köztük lesz, vagy tőle is elbúcsúzik a csatorna?


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Számos, jól ismert arctól köszönt el az RTL Klub az elmúlt napokban. Csonka András menesztése sokkolta a közvéleményt, de Kumin Viktória és István Dani elbocsátásán is megdöbbentek a nézők. A Reggeli megszüntetése az egyik legnagyobb érvágás, hiszen az ébresztő műsorban legutóbb hét műsorvezető dolgozott, akiknek sorsa a döntés után bizonytalanná vált.

Azóta kiderült, hogy Csonka Andráson és Keleti Andreán kívül a többieknek a továbbiakban is lesz munkája az RTL Klubnál. Ugyanakkor, amíg a színésszel kapcsolatban elmondták, hogy egyelőre biztosan nem lesz műsorvezetőként képernyőn, addig Andreával kapcsolatban valamiért titkolóznak. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója a Hir24-nek elmondta, továbbra sem tud új információval szolgálni a táncosnő sorsával kapcsolatban. Tehát nem lehet tudni, hogy elbocsátják, vagy marad a Csak csajok háziasszonya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik