Szórakozás

Bántalmazta ex-párját a sorozatsztár

Megint összetűzésbe került a törvénnyel a Helyszínelők egykori szereplője, Gary Dourdan, miután megverte volt szerelmét.

Ugyan már rég nem szerepel a Helyszínelőkben Gary Dourdan, mégsem tud elszakadni a rendőrségtől. Csak éppen mostanság bűnelkövetőként kerül a rendfenntartó erőkkel kapcsolatba. Féltucatnyi drogbirtoklási esetet követően, most súlyos testi sértés miatt került rendőrkézre. A színészt vasárnap este meglátogatta volt barátnője, aminek óriási veszekedés lett a vége, némi közelharccal fűszerezve. A szomszédok által riasztott járőrök már nem találták a helyszínen az ex-barátnőt, de egy közeli sikátorban ráleltek a törött orral és több arczúzódással bujkáló hölgyre. Gary-t azonnal letartóztatták, és a legutolsó információk szerint azóta is a fogdában hűsöl.

Tavaly márciusban hasonló eset okán vonult ki a közeg Dourdan házához, csak akkor fordított volt a felállás. A CSI sztárját verte el akkori párja, Maria Asis del Alamo. Arról nem tudni, hogy a mostani összetűzésben is ugyanaz a nő vett-e részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik