Szórakozás

Elhunyt a hatalmas keblétől legendás botrány-modell

A rák elleni küzdelem, és a férje elvesztése okozta fájdalom végleg felőrölte a történelem egyik legnépszerűbb Playmate-jét.

1968 decembere több millió amerikai férfi agyába vésődött be, és nem csak azért, mert éppen a fronton harcoltak. A Playboy ugyanis Cynthia Myers fotóival lepte meg olvasóit karácsonyra. A tizennyolc éves modell pedig hihetetlenül gyönyörű arcával, és óriási, természetes keblével azonnal a Playboy-rajongók kedvence lett.

A legendássá lett fotósorozata azonban nemcsak kéjes gondolatokat, heves szívverést és megnövekedett nyáltermelést váltott ki, hanem óriási botrányt is. Mivel a képek akkor készültek, amikor Cynthia még csak tizenhét éves volt. A megjelenés pedig hiába történt a tizennyolcadik szülinapját követően, sokan gyermekpornográfiával vádolták meg a Nyuszis Magazint. Jogi lépéseket azonban senki nem tett. Myers karrierjének következő nagy lépcsőfoka a Beyond the Valley of the Dolls című film szintén hatalmas vitákat kavart. Az alkotást sokan csak drogos-pornóként emlegetik, ami Hollywood lejáratására készült. Ami nem mellesleg valamennyire igazi is…

Cynthia az utóbbi évtizedekben elég ritkán mutatkozott nyilvános eseményeken, ellenben feltűnéseikor lenyűgözte az embereket. Mivel alig öregedett, és nagymamakorban is gyönyörű volt. Az elmúlt pár esztendőben viszont teljesen eltűnt, miután férjével szinte egyszerre lettek rákosak. Majd hat héttel párja halálát követően, múlt pénteken hatvanegy évesen Myers feladta a küzdelmet, és követte élete szerelmét a Túlvilágra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik