Szórakozás

Vecáék visszavágnak

Nagy port kavart az énekesnő Arénában tartandó koncertjéről írt pénteki cikkünk. A produkció főszervezője kendőzetlenül fejtette ki ellenvéleményét.

Kapcsolódó cikkek


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Mind olvasóink közt, mind szakmai körökben nagy port kavart Janicsák Veca vasárnapi Szuperkoncertjével kapcsolatos pénteki cikkünk, amelyben azt a kérdést boncolgattuk, hogy a tavaly az X-Faktorban feltűnt énekesnő és menedzsmentje nem vállalta-e túl magát azzal, hogy fellépését a Papp László Budapest Sportarénában rendezi meg.

Több hozzászólás negatív, rosszindulatú véleményalkotást ró a számlánkra, ezért kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a produkció szervezői is kifejthessék véleményüket az ügyről.

A megjelenés után nem sokkal megkeresett minket a koncertet szervező cég, a Danubius Music vezetője, hogy pontosítsa az általunk leírt információkat, és elmondja álláspontját a szervezéssel és az eseménnyel kapcsolatban.

Guba Gábor kifejtette, hogy Veca tavasz óta kezdett el azon dolgozni, hogy a nagyszabású koncert létrejöjjön. Ők az első másodperctől kezdve 5-6 ezer fős közönségre számítottak, és ennek megfelelően tervezték meg az Arénában a színpadkép és a nézőtér kialakítását. Vasárnap ennek megfelelően csaknem telt házas koncertre számítanak – tette hozzá.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A szervező elmondta, hogy mind a fények, a hang és a hangszerelés a csúcstechnikát fogja képviselni a fellépésen. Kiemelte, hogy az énekesnő mögötti kivetítőn rendkívül igényes, egyedi animációk fognak feltűnni, amelyekkel a közönség számára különleges világot szeretnének teremteni, ezért is lesz Veca Világa a produkció címe. Veca mögött olyan szólisták és zenekar fog feltűnni, akik eddig nem szerepeltek mellette, de komoly munkájuk volt az elmúlt időszak sikereiben – jegyezte meg.

Guba Gábor szerint mindenképpen lesz meglepetés a koncerten, mert Veca a nemrég elkészült új számokkal készül a produkcióra, amelyek egyébként az aznap megjelenő albumán is hallhatók lesznek.

„Amit Veca az elmúlt egy évben elért, az példaértékű. Több aranylemezt és platinalemezt kapott az elmúlt időszakban, a Mahasz listáját is több hétig vezette. A Facebookon több mint 170 ezer rajongója van, ezzel az ő rajongói oldalán volt a legnagyobb az aktivitás az elmúlt hónapokban” – fogalmazott Guba Gábor.

Vecának hatalmas erőt ad, hogy ilyen fiatalon, egy ilyen kaliberű koncertet adhat a közönségének, rengeteg biztatást és pozitív energiát kap az emberektől. Napi két próbával készül élete nagy napjára – mondta a szervező.

Guba Gábor fontosnak tartotta megemlíteni, hogy Veca már több külföldi producernek is felkeltette a figyelmét, ezért meghívták a produkcióját egy jövő márciusban tartandó zenei konferenciára Londonba, ahol a szakma komoly, nemzetközi szereplői előtt mutathatja meg a tehetségét.

Részünkről szeretnénk leszögezni, hogy semmiképp sem vagyunk Janicsák Veca ellendrukkerei, és őszintén kívánunk neki sok sikert és kitartást, mind a vasárnapi koncerthez, mind énekesi karrierjéhez!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik