Szórakozás

„Torokgyilkos” szám miatt némult el az X-Faktor énekese

Tarány Tamás annyira megerőltette a hangját a legutóbbi élő show-n, hogy később szinte alig bírt megszólalni.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

„Jó reggelt! Basszus, elment a hangom! Kúra ezerrel!” – írta Facebook-oldalán szerda reggel a tehetségkutató mackós énekese. Később szerencsére megnyugtatóbb hírekről számolt be videoüzenetében: „Minden rendben lesz! Nem kell aggódni. Épp egy borsmenta teát iszogatok, és rendkívül kellemes.”

Tarány Tamás az X-Faktor harmadik élő adásában lehengerelte a közönséget és a mentorokat a „Best of you” című számmal. Mindent elsöprő energiával adta elő produkcióját, valószínűleg ez volt az oka annak, hogy pár nappal később elment a hangja.



Az X-Faktor sajtósa a Hír24-en keresztül nyugtatta meg a rajongókat. „Szerencsére Tamással minden rendben. Múlt héten egy nagyon nehéz dalt énekelt, ami minden profi előadó hangszálainak megterhelő lett volna. Kúrálja magát, és természetesen ugyanúgy részt vesz a próbákon, mint a többi énekes. Szerencsére semmi nem veszélyezteti a szombati szereplését” – nyilatkozta portálunknak a sajtós.

Hunyadi László, az X-Faktor biztonsági őrének énektanára szerint Tamásnál szombaton minden összejött ahhoz, hogy beüssön a krach. „Egy olyan terhelésen vesz részt, ami pszichésen is nagyon kemény. A „Best of you” egyébként is egy „torokgyilkos” szám, rettenetesen magasan kell énekelni, többek között ezért is nagyon nehéz előadni. Ráadásul Tamás mindent 120 százalékkal akar megcsinálni, hiába mondom neki, hogy elég lesz kevesebb is, és inkább a tánc részére fordítsa a maradék energiáját, csak a maximális teljesítmény az elfogadható a számára” – árulta el az énektanár, aki sok alvást és teázást írt elő tanítványának, valamint fokozottan felhívta a figyelmét arra, hogy kímélje a torkát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik