Szórakozás

Élő adásban sírt az RTL Klub kirúgott sztárja

Mariann kicsit jobban van, de Beának még nem sikerült feldolgoznia a hétvégi X-Faktoros kiesést. Az Ikrek egyike, Bea a Csak csajokban el is sírta magát.

Mivel életük legjobb teljesítményét éppen a párbaj során nyújtották, így még nagyobb pofont jelentett, hogy éppen most kellett távozniuk a műsorból – vallották be az ikrek. A lányok megtörve érkeztek ma reggel az RTL Klub megújult műsorába. Szomorúan ültek le beszélgetni, és még ha akarták volna, akkor sem tudják titkolni, mennyire összezuhantak.

Mariann elárulta, neki a hétvége nagyjából elég volt arra, hogy átgondolja a történteket, de testvére nagyon maga alatt van. Ezt tapasztalhattuk is, ugyanis a szombati bejátszást megnézve elsírta magát a stúdióban. Ettől függetlenül optimisták, remélik, hogy a kieséstől függetlenül énekesek lesznek. Lehetnek is, mondta a Csak csajok jósnője, aki szerint a lányok élete pozitív fordulatot vesz.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.