Szórakozás

Az X-Faktor színpadán tér vissza a popsztár

A negyedik élő show sztárfellépője Ágnes Vanilla lesz, míg az énekesek közös produkciójukban egy Geszti-slágerrel kedveskednek a mentornak.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ágnes Vanilla 1999-ben robbant be a magyar könnyűzenei életbe, mikor megjelent első szólólemeze Örök nyár címmel. Az album meghozta az énekesnőnek a várva várt siker: “Most jó” című száma a hazai rádiók legjátszottabb slágere, míg Vanilla az ezredforduló legnépszerűbb magyar énekesnőinek egyike lett. A rivaldafény és csillogás ellenére a 33 éves Frenyó Ágnesről az utóbbi időben keveset lehetett hallani. Most, annyi év kihagyás után az X-Faktor színpadán tér vissza a közönség elé – tudta meg a Hír24.

Nem ez lesz azonban az est egyetlen meglepetése. Ezen a héten sem maradhat el az X-Faktor tehetségeinek közös produkciója. A még versenyben maradt előadók ezúttal egy Geszti-slágerrel készülnek a mentoroknak és a közönségnek.

Hogy pontosan melyik dalra esett a választás, a Rapülők, a Jazz+Az vagy a Gringo Sztár szerzeményével lepik-e meg az énekesek a nézőket, kiderül szombat este az X-Faktor negyedik élő show-jából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik