Szórakozás

Százezreket buknak be a Heti hetes félreállított sztárjai?

Átmenetileg szünetelteti az RTL a Heti hetes című műsort. A produkció főszerkesztője, Ónody György arra kapott ígéretet, hogy a műsor tavasszal újraindul.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Hetek óta arról suttognak, hogy az RTL Klub a gazdasági válságra való hivatkozással a Heti hetest is megszünteti, mint ahogyan történt ez a Reggelivel, a déli Híradóval, a Fél kettővel és a XXI. századdal is. Ónody György főszerkesztő szerint azonban csak téli szünetről van szó, ami alatt továbbra is folytatják a civil Heti hetes-szereplők válogatását. A szüneteltetésről szóló döntést ebben az esetben is a megtakarítás indokolta, illetve az, hogy a reklámpiacon a téli hónapok kevésbé számítanak erősnek, mint a többi.

Ónody György nem kételkedik abban, hogy az 1 milliós nézőtáborukat érzékenyen érinti az átmeneti változás, mint ahogyan a szereplőket is. A humor nagyágyúi erre az időszakra a gázsijuktól is elesnek, ami közel sem akkora, mint amiről állandó pletykák folynak – mondja a főszerkesztő. A konkrét összegekről ugyan nem akart beszélni, de azt cáfolta, hogy alkalmanként félmillió forintot kapnának a hírességek. Állítja, ennél sokkal kisebb gázsikról van szó. Biztos abban is, hogy egyik szereplőnek sem lesznek kenyérgondjaik a szünet miatt, hiszen mindegyiküknek van más munkája is.

Ónody György biztos abban, hogy az elmúlt 12 és fél év nem múlik el nyomtalanul, és sem a rajongóik, sem pedig az RTL Klub nem hátrál ki mögülük a jövőben sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik