Szórakozás

Adásban kerültek terítékre Liptai Claudia pénzügyei

Liptai Claudia köszöntötte fel születésnapján a minap Kárász Róbertet. A néhány perces beszélgetés során a színésznő pénzügyeiről is szó esett.


Fotó: TV2

Hiába állt fel Claudia a Mokkából hónapokkal ezelőtt, szerdán reggel újra  otthonosan mozgott a stúdióban. Rögtön le is ült a műsorvezetői fotelbe, és a tőle megszokott közvetlenséggel és humorral beszélgetett egykori kollégájával. Clau és Robi a régi hangnemet ütötték meg egymással, néhány perces beszélgetésükben éppen úgy sziporkáztak, mint korábban. Így terelődött a szó Liptai pénzügyeire, aki megjegyezte, Kárász Robi gyakran faggatja erről a témáról.

Hogy Claudia vagy Kárász Robi életében játszik-e nagyobb szerepet a pénz, nem tudni, azt azonban igen, hogy Liptai a csatorna egyik legjobban fizetett képernyőse volt. Robi zárásként nem is hagyta ki, hogy ne tegyen erre utaló megjegyzést: „A csapat részéről a legszebb az volt, hogy téged ideimportáltak, nem tudom, hogy mennyiért…” – de Claudia csak mosolygott a beszóláson.

Az internetes kommentelők tanúsága szerint a nézők nagy része örült Liptai felbukkanásának, és a legtöbben még mindig visszavárják Claudiát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik