Szórakozás

Oláh Ibolya már senkinek sem kell?

Az aranytorkú énekesnő megint padlón van. A kevéske fellépés miatt anyagi bizonytalanságban él, ezért elmenekült a világ elől.

A telefonján elérhetetlen, fellépése alig van. Nem megy el a hivatalos rendezvényekre és a szakmabeliekkel sem beszél, jelenleg is elérhetetlen, sem lemezkiadójával, sem koncertszervezőjével nem tartja a kapcsolatot. Oláh Ibolya lelkileg ismét mélyponton van, amiért feltehetően rossz anyagi helyzete okolható, írja a BorsOnline.

– Egy évvel ezelőtt jelent meg a harmadik albuma, El merem mondani címmel – mondja Márkus Anita, a Red Lemon PR-ügynökség munkatársa. – A lemezbemutató sajtótájékoztatója óta sajnos nem hallottunk felőle. 

Az énekesnőről a koncertjeit szervező cég sem hallott. 
– Ibolya fellépései valóban megritkultak, sőt az elmúlt években volt olyan időszak, amikor a teljes pangás jellemezte – nyilatkozta Góti Károly, a Timara programszervező iroda vezetője. – A fellépései teljes leállásakor filmforgatásokon vett részt, de azután ismét visszatért az énekléshez és hozzánk. Csak remélni tudjuk, hogy nem ő az oka a kevés felkérésnek. A közönsége nagyon szereti. 

– Ibi nem egy a tehetségkutatókon feltűnt énekesek közül, hanem az egyik legkülönlegesebb hangú talentum. Nagy baj lenne, ha elkallódna. A lelki labilitását a létbizonytalanság csak fokozza – mondta lapunknak az énekesnő egyik aggódó mentora, Szurdi Miklós rendező. 

A 2004-es Megasztár döntőse ígéretes karriernek futott neki, az utóbbi években a szakma legnagyobbjai, Presser Gábor, Novák Péter, Szurdi Miklós és Geszti Péter is egyengette az útját. Annak azonban, hogy könnyen összeomlik, már a tehetségkutatón látható jelei voltak: az egyik alkalommal, amikor a zsűritől kemény kritikát kapott, akkorát vágott dühében egy vasajtóba, hogy eltörte a kezét. Ibolya a sikert ugyanolyan nehezen dolgozza fel, mint a kudarcot, ezért igen gyakran kerül lelki válságba. Ilyenkor – a hozzá közel állók szerint – eltűnik a világ elől, nem beszél senkivel, egyetlen emberrel hajlandó kapcsolatban maradni, Anyácskával. 

A tiszadobi nevelőintézet igazgatónője, mint Ibolya egyetlen bizalmasa, valóban mindenkinél többet tud az énekesnőről. 
– Ibolya engem mindennap felhív, úgyhogy annyit elárulhatok: nincs vele semmi komoly baj. A visszavonulás miértjéről azonban nem nyilatkozhatok helyette – búcsúzott el Anyácska.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik