Szórakozás

Akarata ellenére meztelenül mutogatták az RTL sztárját

Mindenki megnézheti VV Kingát meztelenül. A szőke villalakóról paparazzi felvétel készült, a fotó pedig bekerült a villaújságba. A lány tombolt a történtek miatt.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ismét dührohamot kapott VV Kinga. Ezúttal jogosan bukott ki a szőkeség, ugyanis akarata ellenére meztelen fotókat készített róla Vera. A villalakó azonban nem azért kapta le Kingát, hogy aztán otthon egyedül kielemezhesse Kinga zsírpárnácskáinak anatómiáját. Sokkal inkább azért fényképezte le, hogy betehessék a villa újságába, a Mi van öcsém című lapba. A szőkeség tombolt, amikor meglátta fürdés közben a vaku villanását. Ám hiába tiltakozott, Verát ez nem hatotta meg.

Sőt, a tiltakozás csak feltüzelte a botrányra éhező alkalmi szerkesztőket. El is határozták, hogy Kinga meghízott meztelen testét mindenképpen beteszik a lapba. A lány kijelentette, nagyon megbánják társai, ha a mellét címlapra rakják. De hiába fenyegetőzött, mégis ő lett a paparazzi rovat sztárja, így most már mindenki megnézheti, amit a lány leginkább egy hatalmas lepel alá rejtene.

Mi viszont nem értjük ezt az álszemérmességet, hiszen Kinga nap mint nap meztelenül fürdik több százezer néző előtt, akik között talán még olyan is akad, aki szexuális vágyait épp a zuhanyzós videóin éli ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik