Szórakozás

Újra együtt élete megrontójával a sztár

Egyszer már majdnem belehalt Richie Sambora abba, hogy Denise Richards elhagyta, ám most mégis újabb esélyt adott kettejüknek.

Júniusban, mikor örökbe fogadta harmadik lányát, Denise Richards azt mondta, hogy már teljes az élete, és senki másra nincs szüksége. Azóta viszont kiderült, hogy mégis, és az a valaki nem más, mint egykori szerelme, Richie Sambora. A negyvenévesen is rendkívül dögös, mindig csodálkozó tekintetű színésznő és a Bon Jovi gitárosa pár hete talált ismét egymásra, de a hétvégén vállalták először nyilvánosan szerelmüket. Egy étteremben látták őket összegabalyodva vacsorázni, majd az utcán andalogni.

Pedig Richie jobban tette volna, ha messziről elkerüli Denise-t, akármennyire is jól megvoltak anno másfél éves románcuk idején. Ugyanis Sambora életébe sok jót nem hozott a kebelcsoda. Először is tönkretette házasságát Heather Locklearrel, úgy, hogy a két színésznő a legjobb barátnők voltak. Aztán váratlanul faképnél hagyta, amibe a legendás gitáros majdnem belepusztult. Szó szerint. Ugyanis megpróbálta halálra inni magát, de lánya kérésére elvonóra vonult, hogy leküzdje alkoholizmusát. Ami újból magával rántotta idén tavasszal. Vagyis még mindig elég ingatag az idegállapota, és könnyen összetörheti megint a szívét Denise.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik