Szórakozás

Túlzott retus: így fest pucéran a 35 éves sztármami

Az olaszok egyik kedvenc nemzeti italát a meztelen Milla Jovovich testével próbálják eladni, és közben a világvégére is készülnek.

Már valószínűleg mindenki hallott a maja naptárról, ami szerint jövőre itt az armageddon, és a Földön megszűnik az élet. Ez a számunkra nem túl kellemes jövendölés eljutott a Camparihoz is, akik tizenharmadik naptárjukhoz felhasználták a világvége ötletét. Ami úgy valósult meg, hogy Milla Jovovichot beöltöztették különböző természeti katasztrófáknak. Melyek közül az özönvíz lett a leglátványosabb, ugyanis azon csak utólag létrehozott, digitális hullámok fedik a harmincöt esztendős modell-színésznő pucér bájait. A többi fotón – az alapötletet leszámítva – az a legérdekesebb, hogy miként sikerült felismerhetetlenre retusálni Milla arcát.

Ez utóbbi túlzott utómunka nem újdonság a népszerű italmárka kalendáriumai kapcsán. Korábban Jessica Alba és Eva Mendes arcával is remekül elbántak a fotóbolt lovagok. Pedig a világ legszebb nőit talán nem kéne ennyire megdolgozni.

Túlzott retus: így fest pucéran a 35 éves sztármami 1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik