Szórakozás

Perverz képek kerültek elő a híres szépségről

May Anderson szupermodell megörökítette élete legintimebb pillanatait, ám balszerencséjére kiszivárogtak az erotikus fotók.

Perverz képek kerültek elő a híres szépségről 1
Fotó: Northfoto

Aki nem tanulmányozza át alaposan a Victoria’s Secret katalógusokat, az eddig két dolog miatt hallhatta May Anderson nevét. Először, mikor elgázolta egy kukásautó New Yorkban, majd amikor deportálták Amerikából egy stewardess elveréséért. A dán szépség most ismét egy számára nem túl kellemes ügy kapcsán került a középpontba. Valaki ugyanis az internetre tette a privát képeit, amik az eddigi sztárokéhoz hasonlóan nem éppen finomak, mivel csak erotikus és pornográf fotókról van szó. A művek mindegyikén meztelenül látható May, némelyiken pedig barátnőjét, lovagját, vagy éppen magát kényezteti különféle módokon.

Miss Anderson egyelőre nem szólalt meg az eltulajdonított képek kapcsán, de nagyon nem is tudna mit mondani. Ugyanis mindegyiken tökéletesen felismerhető, és a rajtuk látható helyzetek is egyértelműek. De legalább újra felkapták a nevét, ami még jót is tehet a kissé hanyatló karrierjének.

A fotókat ide kattintva tekintheti meg, aki elmúlt már 18 éves!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik