Szórakozás

Terhes a magyar valóságshow sztárja?

Elindult a kemény taktikázás az ÖsszeEsküvők Rezidenciáján. A kamera azonban néha olyan mondatokat is rögzít, amit a szereplők nem feltétlenül a külvilágnak szántak.

A minap Renike tett megdöbbentő kijelentést, miközben Szilo nyakába borulva zokogott. A lány nagyon megijedt, amikor szembesülnie kellett azzal, hogy – az egyre durvább taktikázás miatt – akár az ő kedvese is résztvevője lehet a pénteki összecsapásnak. „Nem akarlak elveszíteni… Esküszöm, érted azt is bevállalom a héten, hogy terhes vagyok, vagy még ezen a héten” – mondta, miközben törölgette a szemét.

Mint ismeretes Szilo és Renike volt az első pár a Rezidencián, és úgy tűnik, azóta sem érdeklődnek mások iránt. De vajon valódi érzések kötik őket egymáshoz vagy stabilitásuk a taktika része. A pénteken kiesett Zsanett facebook-os oldalán tálal ki a fiúról: „elfelejtettem egy fontos dolgot: csak annyit Szilóról, hogy kijelentette, bent bárkit elvenne 12 milliórért, aztán egy hónap múlva elválna” – olvashattuk.

Természetesen azt sem tudhatjuk, hogy a már Rezidencián kívül élő Zsanett igazat mondd-e, hiszen pont Renike volt az egyik lány, aki miatt összecsapásra ment és így el kellett szakadnia Csokitól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik