Szórakozás

Sürgős műtét: súlyos balesetet szenvedett a magyar sztár

Balesetet szenvedett Vásáry André, aki most mankók segítségével közlekedik. A szopránénekes ugyan nem tudja behajlítani a lábát, ám fellépéseit nem mondja le.

Ijesztő hírek láttak napvilágot, miszerint Vásáry André egy berlini fellépése alkalmával balesetet szenvedett. A híresztelések szerint az énekes súlyos sérülést szenvedett, sőt még egy műtéten is átesett. A Csillag születik egykori felfedezettje a Hír24-nek elárulta, mi is történt pontosan. „A hír igaz, egy berlini fellépésem alkalmával történt a baleset. Megbotlottam, és balszerencsémre térddel beleestem egy üvegpohárba. Akkor nem is sejtettem, mekkora a baj. Ám a kórházban közölték, hogy műteni kell. Így a hazautazás helyett altatás és műtét következett, majd egy hét lábadozás a kórházban.”

Vásáry André azóta már itthon van, ám még messze a teljes gyógyulás. „Még mindig mankóval közlekedek, gyógyszert szedek és egy speciális sín is van a lábamon. Bár fájdalmaim nincsenek, nem könnyű így boldogulni. Ám anyukám és a barátaim sokat segítenek, hogy minden gördülékenyen menjen. A fellépések miatt pedig nincs is időm azon agyalni, mi és hol fáj” – árulta el André a Hír24-nek.

A szopránénekesre ugyanis igazi kihívások várnak a közeljövőben. Vásáry André egy új formációval lép színpadra, sőt a Nemzeti Színház egyik darabjában is fontos szerephez jut. „Ezen a héten nagy dolgok várnak rám. A hegedű- és gitárművésszel kiegészített formációmmal ezen a héten debütálok. Sőt, a balesetem ellenére a Nemzeti Színházban továbbra is számítanak rám. Így ha játszani nem is tudok, énekelni mindenképp fogok, még ha csak a színfalak mögül is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik