Szórakozás

Teljesen elszegényedett, segédmunkás lett az X-Faktor sztárja

Rettentő szegénységben, betanított munkából él az X-Faktor egykori felfedezettje. A Non Stop együttes szájdobosának az ismertség sem javított anyagi helyzetén.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Annak idején mindenki Utasi Árpit sajnálta. A kis mesemondó ugyan megnyerte a Csillag születiket, mégsem tudott kitörni a szegénységből. Jelenleg traktorosnak tanul. Kassai Zsolti sincs jobb helyzetben. Az X-Faktorból megismert Non Stopnak alig van felkérése, így a szájdobos kénytelen volt civil munkát keresni.

Bár végre levizsgázott a kárpitos szakmából, nem talált magának munkát. Most már annak is örül, hogy kártyapaneleket rakhat össze aprópénzért. Meg persze annak is, hogy végre nem a korábbi 24 négyzetméteres melléképületben kell élnie, ahol rajta kívül még három családtagja lakott. Zsoltinak nemrég felajánlottak egy kedvezményes lakásbérletet, amit örömmel el is fogadott. Reméli, hogy hamarosan kedvesével együtt csinosíthatja majd új otthonát. Gond esetleg akkor lesz, ha az egy hete végzett betanított munkája mégsem válik be, akkor ugyanis nem tudja majd fizetni a lakást sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik