Szórakozás

Gesztesi: még mindig szeretem Liptait

A színész nem titkolja, most is mély érzések kötik volt feleségéhez, hamarosan megjelenő könyvének főhősnőjét is ő ihlethette.

“Én szeretem Claudiát, szeretem, mert ő Panka anyukája, meg egyébként is szeretem” – árulta el Gesztesi Károly Hajdú Péternek a Frizbi felvételén, annak kapcsán, hogy hamarosan megjelenő könyvének női főszereplője Lendvai Klaudia. Nem véletlen ugyanis a névválasztás, a színész bevallotta: kapcsolata a műsorvezetővel a válással még nem ért véget – írja a Bors.

“Most már más életet élünk, de semmi nincs kizárva. Csak a szikra kell (…) múltkor meghatódtam attól, hogy beszélnem kellett róla, és elcsodálkoztam, miért sírok” – tette hozzá Gesztesi, akiben legutóbbi rosszulléte során erősödtek fel különösen a Liptai iránt táplált érzések.

“Az ilyen pillanatokban sok minden átértékelődik az emberben, és felerősödnek az érzések, amelyekről a hajtós mindennapokban hajlamos megfeledkezni. Claudiával nagyon jól működik a kapcsolatunk, és a rosszullétem óta másképp látok dolgokat, és másképp viszonyulok az emberekhez. Hozzá is – tette hozzá sokat sejtetően a Bors kérdésére Gesztesi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik