Szórakozás

Dammak Jázmin boszorkánynak állt

Eddig nem ismert oldalát mutatta meg Dammak Jázmin, aki egy halloween partyn jóságos boszorkányként tündökölt.

Rendületlenül húzta a talpalávalót a United zenekar azon a bulin, ahol több ismert személyiség is tiszteletét tette. Bár a party eredetileg jelmezes eseményként volt meghirdetve, voltak, akik inkább hétköznapi viseletben jelentek meg. Ilyen volt Ádok Zoli, aki az egész estét asztaltársaságával töltötte. Mindez nem meglepő, hiszen a „celebsarokban” Freire Szilvi, Polgár Kriszta és Dammak Jázmin foglaltak helyet. A szépségkirálynők mágnesként vonzották–nem csak a férfiak –tekintetét. Míg Polgár Kriszta testhez simuló fekete miniben pózolt, addig Freire Szilvi egy szőke parókával is kiegészítette megjelenését. A lányok az egész estét végigcsacsogták, ám készségesen pózoltak a kameráknak is. Akárcsak Dammak Jázmin, aki a legeredetibb jelmez birtokosa volt egyben. Az egykori szépségkirálynő fehér kalapban, parókában és a boszorkányok viseletét idéző szerelésben töltötte a halloween-estet. „Nagyon élvezem, hogy ilyenkor be lehet öltözni. A szüleim külön erre az eseményre szerezték nekem ezt a jelmezt, így nekik köszönhetően jóságos boszorkánnyá változhattam. A barátnőmmel jól kiegészítjük egymást, hiszen ő fekete macskának öltözött. A fekete macska pedig nélkülözhetetlen egy boszi számára”–nyilatkozta Dammak Jázmin a Hír24-nek.

A szépségkirálynők triásza az este folyamán egy férfitaggal is bővült, hiszen az After-X műsorvezetője, Müller Attila is betoppant. A műsorvezető – Ádok Zolihoz hasonlóan – hétköznapi viseletben érkezett, azonban megjelenése csak rövid ideig maradt szokványos. Attila boldogan adta át magát a buli „rémsminkeseinek”, akik percek alatt ijesztő zombit pingáltak az After-X műsorvezetőjéből. Így új külsejével Müller Attila élvezettel rémisztgette a szépségkirálynőket. Mindeközben a United vég nélkül játszotta a legnagyobb slágereket, s Pély Barna többször is felpattant a hangfalra, őrületes gitárszólókat adva a közönségnek. Éjfél magasságában – mikor a hangulat már tetőfokára hágott – Baronits Gábor is megérkezett, aki ezúttal Lola nélkül jelent meg.


Fotó: Ancsin Gábor

Bár az énekesnőnek más elfoglaltsága akadt, könnyen el tudjuk képzelni, hogy egyszerűen csak megrémült párja rémisztő maszkjától. Szegény Lola, reméljük, hogy Baronits Gábor nem ebben a szörnyszerelésben várt otthon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik