Szórakozás

Csak átverés volt a szépség álomlagzija

Két és fél hónap után válik Kim Kardashian, amivel a világon senkit nem lepett meg, főleg, hogy az esküvője is csak a médiának szólt.

Hetvenkét nap. Ennyi időt töltött az uruguayi Keresztény Öregfiúk rögbicsapata az Andokban halott társaikon élve, miután lezuhantak repülőjükkel. Kim Kardashian pedig ennyi időt bírt ki hazugságokból épített második házasságában. A milliárdos örökösnő-reality sztár-dísz cölöb Fenékkirálynő hétfőn adta be a válási keresetet, melyben kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik. De valószínűleg csak azért, mert a “belefáradtam a színlelésbe” nem volt feltüntetve az okmányon, mint választható alternatíva.

Az ugyanis elég egyértelmű, hogy Kim annyira volt szerelmes Kris Humphriesbe, mint eme cikk bármelyik olvasójába. Az egész kapcsolatukat és lagzijukat csak azért szervezte le a Kardashian médiagépezet, hogy még több pénzhez, és még nagyobb hírveréshez jussanak. Amit több, a család valóságshowján dolgozó személy is megerősített. A válás azonban nem szerepelt a tervek között – legalábbis nem két és fél hónap után.

Csak KimKában felébredt az önérzet időközben, és amikor a mellette égbe magasodó csekély értelmi szintű kosarasra nézett, rájött, hogy nincs az a pénz, amiért ő még egyszer szerelmetesen magához ölelné a kamerák előtt. Persze hivatalosan csak elhidegültek egymástól. Illetve csak Kim Kristől. Mivel a New Jersey Nets agysebész tekintetű játékosa még mindig dolgozni szeretne a házasságuk megmentésén. Bár ezen törekvése érthető, hiszen Kimmy nemcsak a világ egyik legdögösebb nője, de az egyetlen bevételi forrása is Humphriesnek. Az NBA sztárjk miatt ugyanis gyakorlatilag munkanélküli. De így jár az, aki részt vesz az utóbbi évek egyik legnagyobb médiaátverésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik