Szórakozás

Bemutatta igazi fiait a Barátok közt sztárja

Szőke Zoltán nagyon ritkán mutat meg valamit a magánéletéből, családját félti a nyilvánosságtól. A Fókusszal ezúttal kivételt tett.

A Barátok közt Miklósát alakító Szőke Zoltán nyolc évvel ezelőtt mutatkozott utoljára fiaival a nyilvánosság előtt. Most úgy érezte, újra eljött az idő, hogy bepillantást nyújtson a nézőknek családi életükbe.

Az elmúlt hónapokban a Barátok köztben a szemünk láttára alakult Berényi Miklós problémákkal teli viszonya a fiával, Balázzsal. Az őt alakító Szőke Zoltánnak sokkal kiegyensúlyozottabb a viszonya kamasz fiaival, akik közös zenélésre adták a fejüket, édesapjuk segítő támogatásával. A 17 éves Zoli és a 16 éves Bence a gitár és a dob megszállottjai, szenvedélyüket pedig édesapjuknak köszönhetik, aki fiatalon szintén dobolt az iskolai zenekarban.

Az elmúlt években a fiataloknak több saját szerzeményük is született, amelyeket sokáig a szülők előtt is titkoltak, az apuka is csak részleteket hallott belőlük a vendégszobában berendezett próbateremben.

„A tanulás, csajozás és barátkozás mellett meglepően  sok időt fordítanak a zenélésre, amikor otthon vagyok, én egyfolytában hallom a gitár csengését, hogy valami próbálkozás van, ha nem az elektromos, akkor az akusztikus gitár hangját hallom kiszűrődni a szobából” – árulta el a rockapuka, aki teljes mellszélességgel támogatja fiai zenei törekvéseit.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik