Szórakozás

Upsz! Egy lufis kislánnyal bútorozott össze Fluor Tomi

A tinik kedvence, Fluor Tomi nemrég költözött külön egykori lakótársától SP-től. A Mizu című sláger szerzője úgy érzi, a különköltözéssel elindult a felnőtté válás felé.


Fotó: Kummer János

Elváltak az útjai Fluor Tominak és SP-nek. A két jó barát persze nem egymásnak fordított hátat, csupán külön fedél alá költöztek az egykori lakótársak. A neon színeket kedvelő énekes azonban csöppet sem bánja a dolgot. „Most mindketten elgondolkodtunk egy kicsit. Ez már tényleg a felnőtté válás felé vezető út. A lakás, amiben most élek, csak az enyém, minden úgy van benne, ahogy én akarom. Nagyon bírom ezt az egyedüllétet.” Fluornak azonban nem volt zökkenőmentes a költözés, hiszen mindenben csak magára számíthatott. Bár a tinik kedvencének korábban is magáról kellett gondoskodnia, ezúttal új problémával szembesült. „Az egészben az volt a legfurább, hogy bútorozatlan helyre költöztem, így tényleg nekem kellett belaknom mindent. Kicsit idegesítők is voltak az elején az ilyen apróságok. Büszke voltam magamra, hogy vettem villát és kanalat. Csak épp azt felejtettem el megvenni, amiben az evőeszközöket tarthatom.”

Persze a különköltözés nem választotta el végleg a barátokat. Így SP már új otthonában is meglátogatta Fluort. Azonban a slágergyáros új otthonában nem tervez lakásavató bulit. „Szeretem a házibulikat, de nem nálam. Szívesen töröm a jénait más otthonában, csak nem az enyémben. A buli után meg jön a takarítás, mindent összezúznak a többiek, ezt pedig nagyon nem szeretném.” Bár Fluor minden perce be van osztva, s szinte egymást érik a fellépések, úgy érzi két-három hét múlva már igazán otthonos lesz új albérlete. „Tervezek egy úgynevezett „csodafalat”, ami tele lesz trendi matricákkal, motivációs szavakkal és a kedvenc dalszövegeimmel. Most még csak egy lufis kislányt ábrázoló kép van ezen a falon, de ez nem marad sokáig így.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik