Szórakozás

Összeroppant: tönkreteszik a fiatal magyar szépséget?

Szunai Linda már a világverseny helyszínén van, hogy megszerezze a világszépe címet. Ám a tizenéves lány többször összeroppant, mire ideáig eljutott.


Fotó: TV2

Heteken át tartó felkészülés, kőkemény edzések, éjszakába nyúló tánc- és ruhapróbákon van túl Szunai Linda, aki jelenleg Londonban küzd meg a világszépe címért. Bár Linda itthon még a Miss Bikin címet is elnyerte, felkészítői úgy látták, van még mit csiszolni a nádszálkarcsú lányon. Így izzasztó erőnléti edzések és kozmetikai kezelések vártak a szépek szépére, akit nagyon megviselt az utóbbi időszak. Linda most minden eddiginél vékonyabb és törékenyebb alakkal vágott neki a londoni döntőnek, mely idegileg is embert próbáló feladat egy fiatal lány számára.

A szépségkirálynőnek a versenyt megelőző időszak sem volt könnyű, hiszen speciális étrenddel, napi többszöri edzéssel kellett formába lendülnie. A Cindy Crawfordra megszólalásig hasonlító lány így többször is elsírta magát a felkészülési időszakban. Sőt, elmondása alapján olyan pont is volt a lelkileg és fizikailag egyaránt megterhelő időszakban, amikor úgy érezte, nem tud talpra állni. Linda ugyanis még a formális vacsorákon is a szigorú előírásoknak megfelelően étkezett, így csupán fehérjeturmixot fogyaszthatott az ízletes falatok helyett. A sikerért meg kell dolgozni, ez nem kétség. Ám sokan voltak már – többek között a tragikus sorsú Molnár Csilla – akik Lindához hasonló utat jártak be, majd csillaguk az egy évnyi „királynőség” után leáldozott. Reméljük a bájos Linda, nem erre a sorsra jut, s Londonban sikerül majd mindazt elérnie, amiért az utóbbi hónapokban kegyetlenül sanyargatta magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik