Szórakozás

Folytatódik a ValóVilágos szereplő pornóbotránya

VV Vera édesanyja az összeomlás határán. A villalakó testvérei is hitetlenkedve nézik az internetre felkerült pikáns fotókat.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Őszinte, konzervatív, férjét és gyermeke apját kereső nő, vagy egy taktikus, számító dörzsölt nőszemély? Ma már csak Vera családja számára nem kérdés, hogy ki is az a 27 éves lány, akit esténként a Villa érzékeny, de kíméletlenül őszinte véleménymegmondójaként láthatunk.

A lány testvérei is felháborodtak, amikor a családot érzékenyen érintő erotikus fotók kerültek a lapok címoldalaira. Ráadásul a neten egészen vad képeket is közzé tett valaki, azt állítva, hogy ezeken a lány látható. Édesanyjuk teljesen kiborult a hír miatt – számolt be a Fókusz.

“Nem tudja ezt elképzelni a lányáról. Megnyugtattam, hogy senki, tehát én sem, barátok, testvérek, senki nem tud ilyenfajta munkáról vagy arról, hogy bármilyen filmben szerepelt volna” – nyilatkozta a valóságshow-hős testvére.

Minden leendő VV-játékosnak nyilatkoznia kell, hogy milyen képek, esetleg filmek készültek róla. Vera azt írta korábban jelentkezési lapjára, hogy nem szerepelt felnőtt filmekben. Ezt családja is így tudja, ezért is viselte meg ennyire őket a feltételezés. Szerintük valaki Verát így akarja hiteltelenné tenni. De az is elképzelhető, hogy egy rosszakaró épp most áll bosszút egy korábbi sérelemért.

A lány most még biztonságban van. Csak akkor tudja meg a róla szóló híreket, ha egyszer egy párbajban alulmarad. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik