Szórakozás

Furcsa fordulat: visszakerül a ValóVillába az egykori szereplő?

Nemcsak a kubai csődör, népes rajongótábora sem tudja elfogadni, hogy a meztelenkedő, fenékpacsiztató kedvencük kiesett a VV5-ből.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Már több, mint 62 ezren csatlakoztak ahhoz a Facebook csoporthoz, melynek tagjai azért kampányolnak a népszerű közösségi oldalon, hogy a harsány, exhibicionista kubai visszakerüljön a Villába. Többen közülük azzal fenyegetőznek, hogy nem nézik tovább a ValóVilágot, ha az RTL Klub nem juttatja vissza kedvencüket, és nem szervez Cristofelnek, valamint a kilenc jellel kigolyózott Csabának egy revans párbajt.

A Skalpvadász – aki korábban elárulta, annyira megviselte a vereség, hogy azon gondolkozott, a stúdióban, élő adásban vet véget az életének – bizakodva tekint a jövő felé. Bármit megtenne, hogy újra a luxusbörtön falai között üvölthesse: “Na, mi van öcsém?”

Az RTL Klubnak azonban esze ágában sincs visszaköltöztetni a harsány VV-hőst. Dobsi Adrienn a valóságshow producere elmondta, a játékszabályok egyértelműen kimondják, akit kiszavaztak a nézők, az már nem kaphat újabb esélyt, és a fődíjért sem küzdhet. A lehetősége azonban megvan, hogy vendégként, akár hosszabb időre is visszamenjen a Villába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik