Szórakozás

Vizespoló: melleit mutogatta a szépség – Tökéletes teste lett

Amerika egyik legnagyobb fitneszgurujaként, soha nincs sok ruha Jennifer Nicole Lee-n, de strandolás közben sikerült még többet mutatnia magából.

Aki hallotta már valaha is beszélni Jennifer Nicole Lee-t, az két dolgot biztosan tud róla: mindenkit le akar egészségesen fogyasztani, és rettentő büszke a testére. A napokban ez utóbbiról tett ismét tanúbizonyságot. A harminchat esztendős fitneszkirálynő egy vékonyka fehér topban ment le Miami partjaira strandolni, amit a víz gyorsan átlátszóvá varázsolt. Így az éppen arra járók nemcsak a környezetben gyönyörködhettek, hanem Jennifer hibátlan – ámde mű – kebleiben is.

Bár lehet, hogy sokan fel sem figyeltek a villantására, mert annyira lenyűgözte őket Lee testének többi része. Hiszen Jennifer külseje maga a csoda. Ugyanis pár éve még a kilencven kilóhoz közelített a súlya. Azonban második gyereke születését követően úgy döntött, változtat magán és az életvitelén is. Kemény edzéssel csaknem egy negyvenestől szabadult meg, majd elnyerte a Miss Bikini Amerika címet. Később saját fitneszbirodalmat alapított, amely azóta kategóriájában az egyik legnagyobb az egész világon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik