Szórakozás

Súlyos problémái miatt menekülhetett a magyar valóságshow-ba a híresség

Egyre furcsábban viselkedik az ÖsszeEsküvők Másája. A kétgyermekes édesanya maga sem tudja, mit keres még mindig a műsorban. Most azonban eddigi pártfogói is szívesebben látnák a Rezidencián kívül.

Amikor kiderült, hogy a TV2 valóságshow-jának szereplője papíron még házasságban él, a Rezidencia lakói és a nézők is biztosra vették, hogy a hazug menyasszonyjelöltet kizárják a játékból. Nem így történt: Mása – játékostársai szavazatai alapján – kapott még egy esélyt a csatornától, amelynek fejében el kellett indítania válását.

A történteken azonban már nem lehet változtatni, a lány többször is kifejtette, nem tudja, mit keres a Rezidencián. Időnként arról beszél, hogy mennyire hiányoznak a gyerekei, és tudja, nincs értelme bent maradnia a játékban.  Mása időközben Marci érdeklődését is elveszítette, ráadásul – ha lenne is bent udvarlója – házasként a főnyereményt sem viheti el. Ennek ellenére mégis marad, bár az, hogy meddig, kérdéses.

 

Bármennyit is hazudott Mása, Marci és Kati mama mindezidáig mellette álltak. Most azonban náluk is kezd betelni a pohár, és a minap arról beszélgettek, jobb lenne, ha a saját hazugságába belebonyolódó arajelölt hazamenne végre. Marci azt nehezményezte, hogy szerinte Mása egyáltalán nem hiányolja a gyerekeit, alig beszél róluk és egyáltalán nem tűnik szomorúnak. „Menj ki, és foglalkozz a gyerekeiddel”  –  jelentette ki Marián. Ráadásul most már Kati mama – aki korábban kijelentette, Mását a két gyerekével együtt is elfogadná menyének –  is ott tart, hogy a férjezett arajelölt egyáltalán nem illik a fiához: „Marcinak nem olyan nő kell, aki alázható. Marcihoz nem Mása való…” – vallotta.

 

A kétgyermekes édesanya maga is úgy érzi, Marián megalázta, amikor Diaz felé fordult. A fiú kijelentette, Mása iránt csupán szimpátiát érez. „Semmi olyat nem látok benne, ami számomra nő lenne” – vallotta a fiatal fodrász.

 

A menyasszonyjelölt zavaros vallomásai és viselkedése a nézőknél is kiverte a biztosítékot. Többen úgy vélik, Mása súlyos problémák miatt menekülhetett a valóságshow-ba, egyesek azt állítják, hogy anyagi gondjain enyhítene a bentlakásos műsorral.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik