Szórakozás

Halálra itta magát a sztár

Az apja ugyan próbált szépíteni a tényeken, de a hivatalos eredmények alapján a tetemes mennyiségű alkohol okozta Amy Winehouse halálát.

Szerda délelőtt a Winehouse család sajtósán keresztül kiszivárgott, hogy hivatalosan az alkohol és nem a drogok okozták Amy Winehouse vesztét, hozzátéve, hogy az énekesnő nem vedelt a halálát megelőzően, csak egy kicsit ivott, ami így is végzetes volt a szervezetének, miután előtte hetekig egy kortyot sem gurított le a torkán.

Ezzel szemben viszont később napvilágra került a tényleges toxikológia vizsgálat. Abban pedig az áll, hogy Amy véralkoholszintje az ötszöröse volt a még Angliában megengedetnek. A boncmester pedig konkrétan kimondta, hogy Wino halálra itta magát, amit egyrészt a tesztek eredménye, másfelől pedig a testőre vallomása is alátámaszt. A férfi ugyanis megerősítette, hogy Amy a halálát megelőző három napban rendszeresen vodkázott, mivel az orvosa arra kérte, hogy fokozatosan szokjon le csak az alkoholról, hogy ne legyenek elvonási tünetei. Ő azonban túllőtt a célon, és ez vezetett a július végi tragédiához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik