Szórakozás

Csonka András nagy durranásra készül

Bár az RTL Klub Reggeli című műsorának megszűnésével egy hosszú fejezet zárul le a színész életében, februárban új, izgalmas kihívás vár rá.


Fotó: Kummer János

Lilu fodrászüzletének megnyitóján találkoztunk Csonka Andrással, akinek a Reggeli című műsorral egy hosszú fejezet zárul le az életében. „Sajnálom a Reggelit, hiszen a műsor tizenegy évet jelentett az életemből, aminek minden percét élveztem. Szó sincs a háttérben meghúzódó ellenségeskedésről. A csatorna vezetősége meghozott egy döntést, ami majd idővel elválik, hogy jó volt-e vagy sem.”

Azt azonban a színész is elismeri, hogy nem könnyű túltennie magát a műsor megszűnésén. „Szerintem természetes dolog, hogy amit az ember szeret és megszok, attól nehezen válik meg. Így volt ez anno a Família Kft-vel, és most a Reggelivel is. Lelkileg is nehéz elengedni a műsort, hiszen ez nem csak egy produkció volt a sok közül. A stáb egésze úgy működött, mint egy nagy család. Ettől a „családtól” pedig különösen nehezen szakadok el. Remélem, hogy ez az elválás, csak átmeneti jellegű.”

Azonban Csonka András egy csöppet sem kesereg. Bár tudja, hogy egy ajtó most ideiglenesen becsukódott mögötte, egy másik azonban kinyílni látszik. „Túl vagyok az Operett Színházban a Cigányszerelem premierjén, ami igazán jól sikerült. Ezen kívül hat különböző darabban is játszom, három színházban. Sőt, lesz egy rendkívül fontos színházi kihívás februártól, mely igencsak embert próbálónak tűnik. Az, hogy ez pontosan mi, egyelőre maradjon titok. Annyit azonban elárulhatok, hogy egy fizikailag és szakmailag egyaránt kihívásokkal teli színpadi feladat vár rám.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik