Szórakozás

Augusztusban megtalálhatja párját Delhusa Gjon

Az örökbecsű Nika Se Perimeno előadójának párkereső műsorát, melyet ő csak "kaland mozi"-nak hív, másfél év után végre leadja az RTL. Eddig ugyanis parkolópályán volt.

Delhusa Gjoni a Tabu Tv stábjának számolt be arról, nagy izgalommal várja új műsorát, melyben kimondottan barátnőt keres és nem feleséget.

“Mindenki olyan kapcsolatot teremtene, amilyen ő saját maga. Ha én reggelről estig motoron ülök vagy versenybiciklin és az országutakat járom vagy éppen úszok, esetleg hegyeket mászok, akkor nyilván nem lehet egy otthonülő. Nekem sajnos ez volt a volt párommal a gyermekeim anyjával a nehézség, hogy ő nem bírta azt a tempót illetve gyűrődést.” – mesélte a tabutv.hu riporterének Delhusa Gjoni, aki nagy-nagy lelkesedéssel várja az érzelgős részeket, újonnan megjelenő műsorában.

“Az én műsorom egy nagy költségvetésű kaland mozi volt, amit a hirtelen érkezett ValóVilág már három nagy beruházású műsort nem akartak futtatni, vagyis nekem ez volt az információm. A forgatás nagy részét elvégeztük, tehát a külföldi utazásokat és kalandos dolgokat. Ami megmaradt, például a személyes dolgok, azokat most végezzük és remélem, augusztus végére befejezzük.” – számolt be Delhusa Gjoni.

Nézze meg a Tabu Tv riportját!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik