Szórakozás

Elbúcsúzik az RTL Klub Csonka Andrástól?

A Reggeli című műsor átalakítása miatt Csonka András munkájára nem tart igényt bizonytalan ideig az RTL Klub. Keleti Andrea sorsa bizonytalan.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A többi volt Reggeli műsorvezető más műsorokban, illetve munkakörben folytatja tovább a tevékenységét. A csatorna hivatalos közleménye arról szólt, hogy a Reggeli jelenlegi formájában nem lesz látható novembertől a képernyőn. Ugyanakkor fél órában a műsor már jól ismert blokkja, a Csak Csajok megújult formában várja a nézőket.

Kolosi Péter programigazgatótól arra is választ kaptunk, hogy mi történik a Reggeli eddigi házigazdáival. Keleti Andrea, Hajdú Steve és Mádai Vivien csak beugrók voltak és közülük ketten továbbra is szerepet kapnak a csatornánál. Steve-t a Heti Hetesben láthatjuk majd, míg Vivien szerkesztőként folytatja pályafutását. Szujó Zoltán sportriporterként marad a csatornánál, Lilu a ValóVilág, Ördög Nóra pedig X-Faktor háziasszonya. Keleti Andrea sorsa egyelőre kérdéses. Arra egyelőre Kolosi Péter sem tudott választ adni, hogy a táncosnőt esetleg a Csak csajokban láthatjuk-e a jövőben.

Azonban Csonka András novembertől egyelőre nem lesz látható műsorvezetőként a képernyőn.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik