Szórakozás

Végnapjait éli az RTL Klub műsorvezetője – Összeomolhat

Csonka András utolsó napja tölti az RTL Klubnál. Legalábbis egyelőre nem tudni, hogy mikor és milyen formában számít rá legközelebb a csatorna.

Végnapjait éli az RTL Klub műsorvezetője – Összeomolhat 1
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ha nem tudnánk, hogy a jövő héttől már nem láthatjuk műsorvezetőként Csonka Andrást az RTL Klubon, talán észre sem vennénk a szemében bujkáló szomorúságot. Persze az is lehet, hogy csak mi képzeljük oda a gyászos fátyolt. Mindenesetre a színész igazi profihoz méltó módon, még a végnapjain is teljes higgadtsággal dolgozik.

Bár nyilvánvalóan érzi, hogy egy egészen új fejezet kezdődik az életében, mégsem beszéli ki kavargő gondolatait. Elfelejteni azonban nem hagyják neki a drámát, ugyanis a Reggeli vendégei újra és újra szóba hozzák a történteket. A legtöbben búcsúzkodnak a műsorvezetőktől, elmondják, mennyire jól érezték magukat az ébresztő műsorban. Az elmúlt héten egyébként Szujó Zoltán is elbúcsúzott a nézőktől, igaz, őt sportriporterként továbbra is megtartja a csatorna.

Ráadásul Csonka András helyzetét még azzal is megnehezítették, hogy nem a megszokott párjával, egyben legjobb barátjával, Keleti Andreával osztották be az utolsó hétre. Azt, hogy ennek mi az oka, nem lehet tudni.

Egyesek egyébként arra tippelnek, hogy Csonka Andrásnál mindössze vihar előtti csend a mostani állapot. Attól féltik a műsorvezetőt, hogy az utolsó pillanatban omlik majd össze a kamerák előtt. Mi azonban hisszik, hogy András erős marad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik