Szórakozás

Botrány: Prosti a TV2 műsorában? Erotikus munkából élt?

Egyre elképesztőbb információk látnak napvilágot a Másáról. A TV2 valóságshow-jának szereplője munkáját tekintve is hazudott. A Hír24-nek a kétgyerekes anyuka férje, Zoltán vallott.


Fotó: TV2

A Hír24 értesülései szerint Mása mielőtt beköltözött a Rezidenciába, nagyon szabados életet élt. Sőt a csoportos szex sem állt távol tőle – állítja férje. Zoltán nem tagadja, fél Mása bosszújától, de úgy döntött, őszintén kitálal.
A férfi elárulta, nemcsak a házasságát tagadta le felesége, mielőtt beköltözött a villába, hanem az sem igaz, hogy korábban fordítóirodában dolgozott. „Erotikus munkával kereste a pénzt. Eleinte tagadta, de egy veszekedés kapcsán a fejemhez vágta” – osztotta meg velünk Zoli, aki azt is hozzátette, undorodik Másától.

A csalódott férj arról is beszélt, hogy Mása lakásában férfiak adták férfiaknak a kilincset, ami a szomszédoknak is szemet szúrt, és szóvá is tették. Zoltán azt is leszögezte, ő nem áll a válásuk útjába, de azt is kizártnak tartja, hogy bármelyik vőlegényjelölt feleségül venné ezek után Mását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik