Szórakozás

Utálják kollégái a TV2 sztárját – hazudott, és lebukott

Bár Ircsi kivételével az ÖsszeEsküvők Rezidenciájának anyósjelöltjei és fiúlakói úgy döntöttek, a házas Mása folytathatja a játékot, azt senki nem érti, minek, hiszen Marci érdeklődését elveszítve a kutyának sem kell.

Már nem titok, Mása mindenkit becsapott a TV2 produkciójában, ám kapott még egy esélyt. A csatorna, az anyósok és a fiúk úgy határoztak, a kétgyermekes édesanya maradhat, ha hajlandó elindítani a válását. Mása rábúlintott az “ajánlatra”.

Az eseményeket a TV2 ÖsszeEsküvők Facebook oldalán számos komment kíséri, amelyekből kiderül, a kétszer is visszaszavazott, mindeddig népszerű Mása végképp eljátszotta a becsületét. Még korábbi rajongói is úgy vélekednek, jobb lenne, ha kiszállna a játékból, férje, Zoltán pedig egyenesen azt állítja, Mása nevetségessé teszi magát. A férfi a Hír24-nek elmondta, exének esze ágában sem volt párt találni a műsorban: ő abban reménykedett, hogy felfigyel rá valaki, aki “médiás álláshoz” juttatja, és ennek érdekében semmitől sem riad vissza.

A nézők a simlis üggyel kapcsolatban azonban nem csupán Mását hibáztatják. Úgy vélik, Ircsin kívül – aki mindenkivel szembeszállva kijelentette, a lánynak nincs keresnivalója a Rezidencián – az anyósok és a fiúk is álszent módon viselkednek. Kommentelók százai nem értik, a fiúk miért nem küldték ki Mását, hiszen senki – már Marci sem – akar összejönni vele, az anyósjelöltek pedig a kezdetek-kezdetén kifejezték, hogy egyenesen kardjukba dőlnének, ha Mása lenne a menyük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik