Szórakozás

Becsődölt a Schobert-módszer a volt politikusnál

Schmuck Andornak 3 hónap alatt 174 kilójából 60-at kellett volna leadnia, nem sikerült.

Mérleggel várták barátai Schmuck Andort a 40. szülinapi buliján, pénteken a Népligetben. A volt politikus éppen három hónapja ígérte meg, hogy mostanra megszabadul 60 kilótól. Keményen küzdött egész nyáron, diétázott és sportolt. A mérlegelésnél sokan szurkoltak neki, ott volt a mulatós Fásy Ádám és a fogyasztómester, Schobert Norbi is.

Schmuck Andornak azonban nem sikerült a csúcsfogyás, bár így is szép eredményt ért el, az áhított 60 kiló helyett, “csupán” 52,2 kilót sikerült leadnia. Ez pedig azt jelenti, hogy – a barátaival kötött fogadás értelmében – két héten belül kukorélva kell végigfutnia az Andrássy úton – számolt be az Aktív.

Ha egyébként a volt politikus nyert volna, sok millió forinttal és műszaki cikkekkel lettek volna gazdagabbak a pártfogásába vett nyugdíjasok.

Schobert Norbert azt mondja, egyáltalán nem csalódott, ilyen rövid idő alatt ugyanis szinte képtelenség egészségkárosodás nélkül leadni ekkora súlyt, Andornak azonban 8 kiló híján sikerült.

Schmuck Andor akkor írta be magát a bulvármédia történetébe, amikor a politkai pályáról egyszercsak átnyargalt a szórakoztatóiparba, és Bangó Margit oldalán dalra fakadt. Majd ezt követően még egy fülbemászó dalt is készített Budapestről, melyben volt feleségének énekelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik