Szórakozás

Liptait kínos helyzetbe hozta az apukája?

Szinte képtelenség nyomon követni Liptai Claudia és édesapja kapcsolatának alakulását. Egy biztos a papa minden eddiginél jobban lányára szorult.

Mint arról korábban beszámoltunk, Liptai Claudia nagy dobásra készül. TV2-s berkekből a Hír24 úgy értesült, a népszerű műsorvezető nem hiába tűnt el hónapokkal ezelőtt a képernyőről és törölte ismerőseit az egyik közösségi oldalról. A híresztelések szerint azt tervezi, mindent felszámol maga mögött és külföldre költözik, állítólag már most is vidéken él. Valamint arról is pletykálnak, hogy hozzámegy kedveséhez, a Mokka szerkesztőjéhez, B. Péterhez. Mások szerint azonban Liptai egy titkos projekten dolgozik, ezért is mondta vissza televíziós munkáit.

Megkeresésünkre Liptai István, a műsorvezető édesapja elmondta, augusztus óta nem találkozott Claudiával, hiába keresi, nem veszi fel neki telefont, unokáját, Pankát sem láthatja. Az idős férfi ugyanakkor úgy tudja, lánya még mindig Budán él, de arról már ő is hallott, hogy azt tervezi, elhagyja Magyarországot.

„Épp tegnap voltam a sógornőmnél, hogy odaadjam neki a számlákat, szerencsére azokat Claudia fizeti, a támogatása nélkül ugyanis nagy bajban lennék, képtelenség kijönni a nyugdíjamból” – panaszolta Liptai István, aki nemrég még azt állította, hogy július óta egy forintot sem kap a lányától és emiatt akár rövid időn belül az utcára kerülhet.

Szinte képtelenség nyomon követni kapcsolatuk alakulását, hiszen hétről hétre más információk látnak napvilágot a bőbeszédű apának köszönhetően. Most úgy tűnik, hogy végre rendeződtek a dolgok kettejük között.

Az idős férfi bízik abban, hogy a békés viszony a jövőben is megmarad, hiszen külföldi tervek ide vagy oda, az apa továbbra is igényt tart a havi apanázsra.

„Nagy változást nem jelentene, ha elhagyná az országot, az unokámat így sem láttam már nyár vége óta, azt viszont nagyon remélem, hogy a pénz dolgot megoldja majd valahogy, különben fogalmam sincs, hogyan fogok majd megélni” – nyilatkozta portálunknak az idős férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik