Szórakozás

Betiltott fogyibogyótól olvadnak a kilók Győzikéről

Egy Magyarországon betiltott, veszélyes fogyasztószer segítségével dobta le magáról a pluszkilókat az adócsalással vádolt show-man.

Gáspár Győző egy közösségi oldalon dicsekszik azzal, hogy neki nagyon bejön egy fogyasztótabletta, 21 kilót adott le a segítségével. A Bors megtudta, hogy a fogyibogyót évtizedekkel ezelőtt kivonták a forgalomból Magyarországon, azaz jelenleg tiltott szernek minősül.

Zacher Gábor toxikológus a lapnak elmondta, a szernek étvágycsökkentő hatása van, megpörgeti az anyagcserét, szaporává teszi a szívműködést, időnként zavarodottságot okoz. Lehet tőle fogyni, de rengeteg mellékhatása van, például voltak olyan betegek, akik teljesen kimerültek miatta, mert három napon át nem tudtak aludni.

Győzikét azonban nem érdeklik a mellékhatások, ragaszkodik a pirulához.

“Huszonegy kilót fogytam tőle, a barátaim, a celeb kollégáim is ezt szedik, nagyon könnyű hozzájutni, nem is drága, 1500-1900 forintba kerül. Mindig magammal hordom, és ha nagyon kövérnek érzem magam, akkor csak bekapok néhány szemet. Most is van nálam” – mondta Győzike, aki jelenleg 89 kiló, de úgy érzi, 4 kiló felesleg még mindig van rajta, így biztos, hogy továbbra is szedni fogja a fogyasztótablettát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik