Szórakozás

Teljesen kopasz a Barátok közt sztárja – terápiára jár

Borotvált fejjel jelent meg a nyilvánosság előtt Szőke Zoltán. A Barátok közt Berényi Mikije hajgyógyászati terápiára jár, ezért változtatott frizuráján.


Fotó: Hír24

Láthattuk hosszú hajjal, tüsi frizurával is Szőke Zoltánt, most éppen majdnem kopasz. Ismerősei eleinte meghökkentek a drasztikus változáson, de néhány nap múlva mindenki megbarátkozott a színész új frizurájával. Ma már mindenki azt mondja, ne változtasson rajta.

A híresség egyébként nem egy hirtelen ötlettől vezérelve borotválta le a haját. Néhány hete felkeresett egy hajgyógyászt, mert zavarta, hogy hirtelen ritkulni kezdett a fejszőrzete. A szakember vitaminos kezeléseket írt elő, többek között a fejbőrét is kenegetnie kell különböző szerekkel. A színész úgy gondolta, kényelmesebb, ha leborotválja a haját. Állítása szerint nagyon élvezi, hogy nem kell reggelente a frizurájával bíbelődnie. Ráadásul a terápia is hatásosnak bizonyul. A Berényi Miklóst megformáló híresség azt még nem döntötte el, hogy a kezelések után megnöveszti-e a haját, vagy továbbra is borotvált frizurát visel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik