Szórakozás

Videóra vette szeretkezését a sztárpár

Britney Spears új klipjében többször is meztelenül bújik össze vőlegényével, Jason Trawickkel.

Egy Britney-videó esetében nem meglepő fordulat, hogy egy férfiúval összeteszik, amijük van. Legújabb, Criminal című alkotásában viszont nem egy színésszel leli örömét az énekesnő, hanem igazi párjával, Jason Trawickkel. Ez az apró meglepetés nemcsak élethűbbé, de sokkal bujábbá is tette az erotikus jeleneteket. Brit ugyanis olyan dolgokat is bevállalt vőlegényével, amit egy mezei statisztával nem biztos, hogy megtett volna. Bár lehet, hogy a művészet jegyében más is markolászhatta volna mellét zuhanyzás közben.

Ám korántsem a páros túlzott kitárulkozása okozza majd a Criminal vesztét, vagy legalábbis újravágását. A különböző médiahatóságok túl erőszakosnak találják, mert Britney-t leüti az előző pasija a klip elején. Majd kicsit később, az énekesnő – a klip szerint új – párjával, Jasonnel fegyveres rablást követ el, amiért a londoni rendőröktől golyózáport kapnak cserébe.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!