Szórakozás

Újabb képernyősöket rúgtak ki az RTL-től

Kumin Viktória híradóst és István Dánielt, a Reflektor műsorvezetőjét is elbocsátották.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kedden folytatódtak a kirúgások az RTL Klubnál. A Hír24 információi szerint most a hírigazgatóságon volt vérengzés. Úgy tudjuk, a dolgozókat egyenként hívta be a vezetőség, és közölték velük, hogy kirúgják-e őket vagy sem. A szerencsésebbek maradhatnak a csatornánál, de megváltozott munkafeltételekkel, a kevésbé szerencséseket november 1-jével elküldik.

Kirúgták többek között Kumin Viktóriát, a híradó műsorvezetőjét, István Dánielt, a Reflektor házigazdáját, és Dusicza Ferencet, a vallási műsorok és az Üzenet című közszolgálati magazin főszerkesztőjét is. Úgy tudjuk, jövőre megszűnik a XXI. század című műsor, de a produkció munkatársai közül egyelőre nem küldtek el senkit.

Mint arról beszámoltunk, novembertől jelentős átalakítások lesznek a csatorna műsorstruktúrájában. Jelenlegi formájában megszűnik a Reggeli című magazin. Kolosi Péter programigazgató ennek kapcsán korábban azt mondta lapunknak, hogy a legtöbb műsorvezetőre továbbra is számítanak más produkciókban vagy háttérmunkában.

A reggeli, déli híradó, és a Fél Kettő megszűnése kapcsán Kotroczó Róbert hírigazgatót pár napja kerestük. Akkor azt mondta, először az érintettekkel közlik a csatorna döntését, majd azután tájékoztatják a közvéleményt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik