Szórakozás

Finomít az RTL Csonka-ügyben

Az RTL Klub legfrissebb álláspontja szerint csak annyi biztos: novembertől egyelőre nem kap képernyős feladatot az ismert színész-műsorvezető.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Hatalmas vihart kavart cikkünk az RTL Klub Reggeli műsorának megszűnéséről, melyből kiderült: a stáb, így Csonka András sorsa is bizonytalanná vált. A Reggeli megszűnését ma délelőtt szűkszavú közlemény tudatta. Mivel a legtöbb műsorvezető – Csonka András kivételével – ezentúl más RTL-es feladataikat látja el, logikusnak tűnt, hogy a csatorna a jövőben nem kívánja foglalkoztatni a színészt.

Ezt az információt ma délután a csatorna tovább finomította. Mondván: novembertől egyelőre nem szánnak feladatot Csonka Andrásnak.

A színészt épp próba közben értük el. Csonka András hangsúlyozta: tizenegy év RTL-es munka után fájdalmasan érintette a hír, hiszen több mint egy évtized köti a csatornához, és a stáb sem csupán kollégákból, hanem már-már családtagokból állt. „Nincs szó kirúgásról, a műsor szűnt meg sajnos. Azt még, nem tudom, mit hoz a jövő. Egyelőre épp egy új darabot próbálok, és minden idegszálammal erre koncentrálok. Jövő héten már premier, sőt idén ezen kívül még egy bemutatóm lesz” – nyilatkozta a Hír24-nek a színész-műsorvezető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik